La rata-talp nua: una rara avis

rata talp nua http://www.radandesintec.com

No totes les rates són susceptibles de passar pel control de plagues. Aquí tenim un exemple increïble, la rata-talp nua o Heterocephalus glaber, un rosegador ben peculiar. Aquest mamífer prové de l’est africà i viu a molt quilòmetres sota terra. Té unes dents davanteres força pronunciades que fa servir per excavar túnels. En els darrers experiments científics s’ha pogut comprovar que pot viure sense oxigen i seguir tenint una esperança de vida alta. Aquesta espècie, així com les plantes, fa servir la fructosa com a mecanisme vital. Té una temperatura que s’adapta al medi ambient i no sent cap tipus de dolor. La rata-talp nua és, sense dubte, un gran exemple de supervivència.


RADAN DESINTEC PROTEGEIX EL MEDI AMBIENT, FAUNA I FLORA, EN ELS SEUS TRACTAMENTS.