La salmonel·losi de Lactalis afecta ja més de 80 països…

Segueix propagant-se ràpidament el rastre de la plaga de salmonel·losi en els productes làctics de l’empresa francesa Lactalis. Ja sóc més de 80 els països, segons l’empresa, afectats per la infecció que ha compromès ja a desenes de bebès i que ha provocat la retirada de múltiples lots potencialment contaminats. Per fortuna, els més de 35 bebès infectats al país gal, han evolucionat favorablement de la infecció.

La llet maternal en pols de Lactalis, una de les de més consum al planeta, ha deixat rastre a Espanya, amb un bebè infectat a Biscaia, ara com ara. El focus d’aquest bacteri va ser la fàbrica situada en Craon, en l’oest de França, que ja va ser clausurada.

Radan Desintec està especialitzat en la desinfecció per focus bacterians. DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS.